skip to Main Content
Savner Du Gode Fotos, Du Kan Bruge På Din Hjemmeside?

Savner du gode fotos, du kan bruge på din hjemmeside?

Fotos og grafik betyder så meget på både trykt materiale, hjemmesider og ja klart, sociale medier

Kunne du bruge et sæt fotos udvalgt særligt til jer?

Få velvalgte fotos eller grafik på en hjemmeside eller på sociale medier, kan gøre en kæmpe forskel. Særligt når der efterhånden er så mange der hellere vil være på instagram end facebook, er fotos så vigtigt

Det kan jeg hjælpe med – uden at det koster dig en bondegård.

Er du en ungdomsskole, kunne du måske godt tænke dig at få nogen lækre billeder på jeres holdbeskrivelser. Eller i noget grafisk materiale.

Du kunne måske også tænke dig at bruge de fotos, som I selv tager og skrive på dem med en flot skrifttype, så du kan reklamere for holdet på facebook eller instagram.

Hvis du synes fotos og grafik er vigtig, men er kørt fast og ikke ved hvordan du skal komme i gang med det, så ring til mig – så tager vi en snak og ser hvad jeg kan hjælpe dig med.

Ring til mig på 50551917 eller send mig en mail på charlottevanhauen@gmail.com

 

Kunne du godt tænke dig at du kunne skrive noget på billederne – og det så lækkert ud?

Du behøver ikke bruge Photoshop.

Der findes rigtigt gode prisbillige programmer online, der gør det enkelt at lave flot grafik. Hvor du kan få hjælp med foruddefinerede formater til f.eks. facebook, instagram, A4-opslag eller flyers.

Du kan bruge jeres egne fotos og skrive på dem. Du kan også animere grafikkerne, så du får en lille video, som du kan downloade og bruge på hjemmesiden eller dine sociale medier.

Jeg kan hjælpe dig med at lave skabeloner særligt til jeres behov, sat op så de understøtter jeres visuelle udtryk.

Efter behov mødes vi til en workshop på et par timer, hvor du bliver klædt på, så du kan lave lækker grafik selv.

Ring på 50551917 eller skriv til mig på charlottevanhauen@gmail.com, så vi kan tale sammen om hvad dit behov er – så vil jeg komme med et oplæg til dig. Det er selvfølgelig uforpligtende.

Back To Top
CHARLOTTE VAN HAUEN