skip to Main Content
Et Klart Mål

Et klart mål

En god kommunikationsplan skaber værdi, sætter retningen og forbedrer kommunikationen.

Når en kunde kommer til mig og siger, at hun har brug for en folder, starter vi altid med at snakke om, hvad kunden ønsker at fortælle og til hvem. – Af og til ender vi med en helt anden løsning.
Når jeg rådgiver om og planlægger kommunikation lægger jeg stor vægt på kundens ressourcer og kompentencer. Gode kommunikationsløsninger hviler altid på en gennemtænkt og fokuseret kommunikationsplan.

Ud fra kommunikationsplanen tager vi beslutning om dine kommunikationsløsninger, der ikke blot skal se attraktive ud, de skal også give god mening og have konsekvens.

Når det giver mening, vil jeg foreslå at vi snakker med kunderne eller brugerne – for at sikre os, strategien rammer plet i virkelighedens verden. Jeg benytter mig fx. af fokusgrupper og spørgeformularer på nettet

Back To Top
CHARLOTTE VAN HAUEN